laden
Heb je een vraag?
img-bg

Ons werk   Bewezen kwaliteit door jarenlange liefde voor het World-Wide-Web

Samenwerken

Leasenext

Bij Leasenext kunnen particilieren en bedrijven leasecontracten afsluiten. Leasenext zoekt dan specifieke auto's naar jouw eisen. Nieuw, een occasion, het is beide mogelijk.


Over de website

Voor Leasenext hebben we een website ontwikkeld waarop klanten gemakkelijk online de voorraad kunnen bekijken. Ook kunnen klanten direct een schatting krijgen van de prijs voor het leasecontract door online de calculator in te vullen. Daarnaast beschikt de website over koppelingen met het Salesforce CRM en chat-software. Hierdoor kan Leasenext sneller schakelen en klanten beter van dienst zijn.

img-bg
Samenwerken

TOF Ontwikkeling

TOF Ontwikkeling maakt het mogelijk voor arbeidsmigranten om een (tijdelijke) woonplaats te vinden. Meestal wonen arbeidsmigranten bijvoorbeeld met velen in een huis of achter in de schuur van de boer waar ze werkzaam zijn. Het doel van TOF Ontwikkeling is om ook voor deze mensen een mooie woonplaats te regelen zodat ze een echt 'thuisgevoel' kunnen ervaren.


Over de website

De website beschikt over een gebruiksvriendelijk CMS waarmee de klant zelf de website kan beheren. Het ontwerp moest eenvoudig zijn zodat de lezer niet wordt afgeleid door overdreven effecten of een onlogische indeling. Verder beschikt de website over een contactformulier en een uitgebreide caching module voor optimalisatie van de laadtijden.

img-bg
Samenwerken

Restaurant Hang Chow

Restaurant Hang Chow is Chinees- Indisch specialiteiten restaurant in Eindhoven. Het bijzondere is dat óók de bezorging van het eten compleet zelf wordt verzorgd.


Over de website

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft restaurant Hang Chow besloten om ook het eten te gaan bezorgen bij de klanten thuis. Op de website staat de volledige menukaart waaruit klanten gerechten kunnen kiezen. Ook is er een keuzemenu functionaliteit ontwikkeld waarbij klanten een vast bedrag betalen en vervolgens maximaal drie gerechten kunnen kiezen uit een lijst van 35 gerechten. Ook berekent de website automatisch de bezorgkosten door de afstand van het restaurant naar de klant te berekenen.

img-bg

Aan jouw kant,
elke stap van de weg

Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Samen kunnen we elk systeem realiseren. We staan aan jouw kant bij de ontwikkeling van eenvoudige online portfolio's tot aan uitgebreide e-learning websystemen.

De mogelijkheden bespreken?